Vores gård er fra ca 1910, og om- og tilbygget ad flere gange. Lejlighederne er indrettet dels i det oprindelige stuehus, samt i et tidligere værksted og hønsehus, samt et nyligere opført anneks.

Alle lejlighederne er lyse og indrettet med hyggeligere ældre møbler, der understøtter ”landstilen”. Væggene er nok lidt skæve og gulvet knirker, men her er rart og hjemligt. Så er du kun til Chrom, plastic og glatte overflader er dette nok ikke lige din stil.

Senge og sengetøj er dog alle nyindkøbte, og af god kvalitet, så glæd dig til en god nats søvn, i rolige og fredfyldte omgivelser.

Lejligheder og shelters er røgfri, og vi tilbyder desværre ikke, at du medbringer kæledyr.

Lejlighed L1, Stuehuset. 6-7 sengepladser

Lejligheden er det oprindelige stuehus, fra da gården blev opført i 1910. Det er vores største lejlighed, med at areal på ca 75 kvm. Stuen indeholder stor stue/spisestue med brændeovn, åbnet køkken med alle faciliteter, incl. opvaskemaskine, 2 soveværelser, og stort badeværelse med brus.

Til lejligheden hører egen terrasse/gårdhave, med møbler, grill o.lign.

Bestil

Lejlighed L2, førstesalen. 4 sengepladser.

Lejligheden ligger oven på lejlighed L1, stuehuset, og er i alt ca. 55 kvm. Der er egen indgang fra gårdspladsen og i stueplan en lille entre med skabsplads samt badeværelse med brus. En trappe fører til førstesalen, hvor lejligheden består af et stort opdelt rum. I den ene ende er et mindre køkken med køle/frys, samt kogeplader. Midt i rummet er stole og sofa, og modsat køkkenet er sove-området. Der er udgang til altan, med skøn udsigt over markerne. Ved indgangen i stueplan, er skøn gårdhave, med møbler og grill, der frit kan benyttes.

Førstesalen indeholder en lille “eventyrlig” overaskelse for børn og barnlige sjæle.

Der skal tages forbehold for den stejle trappe, som fører op til lejligheden af hensyn til mindre børn under ophold.

 

Bestil

Lejlighed L3, Hønsehuset. 4 sengepladser.

Som navnet antyder, er bygning oprindeligt opført, og anvendt som hønsehus. Men i 2017/2018 har vi omdannet bygningen, til en skøn ferielejlighed, på i alt ca 45 kvm. Incl. hemsen.  I stueplan er åbent køkken, med opvaskemaskine, spisebord m.v. Lille sofa/siddegruppe, og badeværelse med brus. Trappe til hems, med stor dobbelt seng, og skabsplads.

Til Hønsehuset hører egen terrasse, med møbler og grill, samt kæmpe skakspil.

Der skal tages forbehold for den stejle trappe, som fører op til sovearealet af hensyn til mindre børn under ophold.

 

Bestil

Lejlighed L4, Annekset. 4 sengepladser.

Annekset blev i 2003 opført som et hus for vores ænder og geder. Men i 2012 omdannede vi ”skuret” til en lille ekstra gæstebolig. Annekset er på ca 32 kvm, og byder på lille stue med sovesofa, kammer med køjeseng, mellemgang med skabe, og badeværelse med brus. Under den store overdækkede terrasse, er et lille udekøkken, med køleskab og kogeblus. Endvidere havemøbler og grill. Tæt på annekset ( 5 meter) er yderligere et udekøkken, med bordplads og grill, samt bålplads. Fra terrassen er udsigt til hestefoldene, der dog sjældent bliver anvendt i sommermånederne, da hestene går på de større græsfolde, på den modsatte side af ejendommen.

Bestil