Lejlighed L2 – Første salen

Lejligheden ligger oven på lejlighed L1, stuehuset, og er i alt ca. 55 kvm. Der er egen indgang fra gårdspladsen og i stueplan en lille entre med skabsplads samt badeværelse med brus. En trappe fører til førstesalen, hvor lejligheden består af et stort opdelt rum. I den ene ende er et mindre køkken med køle/frys, samt kogeplader. Midt i rummet er stole og sofa, og modsat køkkenet er sove-området. Der er udgang til altan, med skøn udsigt over markerne. Ved indgangen i stueplan, er skøn gårdhave, med møbler og grill, der frit kan benyttes.

Førstesalen indeholder en lille “eventyrlig” overaskelse for børn og barnlige sjæle.

Der skal tages forbehold for den stejle trappe, som fører op til lejligheden af hensyn til mindre børn under ophold.

Check-in: 16:00 Check-out: 11:00
Voksen
Barn (t.o.m. 8 år)

Anmeldelser

Per Vernersen
Læs mere
Super værter, gode shelter - brænde a libitum og det samme med morgenmaden 5 velfortjente stjerner.
Dorte Gulløv
Læs mere
Super lækkert idyllisk B&B, som vi helt klart vil anbefale. Skøn terrasse og dejlig morgenmad, hvor Christina stod og lavede hjemmelavede pandekager og Torben løb rundt og forkælede os.
Lars Sørensen
Læs mere
Helt igennem fantastisk service. Bedre og hyggeligere end forventet. Vi var 3 familier samlet og havde hver vores lejlighed i 2 nætter.
Ninette Bengtson
Læs mere
Vi havde booket en overnatning i et af deres shelter. Det var virkelig hyggeligt. Vi boede lige ud til en mindre sø, vi havde eget bålsted og der var både madrasser, myggenet og strøm i det lækre shelter😃Der er toilet/bad faciliteter og Christina, den ene af vores værter, havde lavet lækker morgenmad til os😃
Tidligere
Næste